Talentenpaspoort

jouw individuele Talentenpaspoort

Om jouw unieke Talentenpaspoort te kunnen maken vul je een online vragenlijst in. Zo ontdek je jouw passies en hoe je het makkelijkst werkt. Aan de hand van je antwoorden vergelijken we je met alle andere professionals in de database. In je Talentenpaspoort vind je twee “‘foto’s” van jezelf. De eerste foto toont je passies en de tweede foto toont je aanleg.

WERKelijk talent = PASSIE + AANLEG = ENERGIE + GEMAK

Wat deze twee foto’s juist zeggen over je WERKelijke talenten bespreek je in een sessie met mij als gecertificeerd Talentenpaspoort coach. 

Het talentenpaspoort is geïnspireerd op de ‘needs-theory’ zoals ontwikkeld door Prof. Henry A. Murray, William Mc Dougall, William James e.a. en op de ‘Cognitive styles theory’ zoals onderzocht door Eva Cools (Phd.) en Prof. Herman Van Den Broeck van de Vlerick Leuven Management School.

Pontis Management School ontwikkelde een test om u een nauwkeurige positiebepaling te kunnen geven van de sterkte van uw drijfveren en denkstijlen ten opzichte van andere professionals. De berekening van de resultaten en de positiebepaling werd uitgewerkt in samenwerking met de Universiteit Antwerpen.

Contact met mij?

Klik hier
Website laten maken door Modual.