Talentenonderzoek

Tarieven Doorbraak Coachsessie Particulier:

- 65 euro, exclusief BTW per uur, coach locatie in Leiden of Oegstgeest; inclusief tussentijds contact via mail of telefoon.

Zakelijk:

- 95 euro excl BTW per uur; inclusief tussentijds contact via mail of telefoon; coach locatie kan nader worden bepaald.

Talentenonderzoek

Om een volledig beeld te krijgen van jouw persoonlijke kracht kijk ik naar je onderscheidende talenten; naar je belangrijkste waarden (wat doet er voor jou echt toe, waar wordt je altijd weer blij van, welke zaken gaan je aan je hart?) en naar wat je heel graag doet of deed. De informatie voor dit totaalplaatje verzamel ik via het persoonlijke gesprek en aan de hand van oefeningen. Daarnaast zet ik het Talentenpaspoort in om een zo compleet en gefundeerd mogelijk beeld te krijgen.


Talentenpaspoort

Het Talentenpaspoort is een test waarmee je jouw emotionele drijfveren (denk aan: autonomie, dominantie, veiligheid, etc) en je denkstijl (denk aan: methodisch, innovatief, strategisch, etc.) in kaart brengt. Samen laten ze je zien wat jouw belangrijkste talenten zijn en waarom sommige werksituaties wel werken voor jou en anderen helemaal niet. Een zeer waardevol instrument voor iedereen die zichzelf in de kern willen leren kennen.

De test is ontwikkeld door de Peter Monsieurs in samenwerking met Pontis Managementschool en de Universiteit van Antwerpen. Via Loopbaanadviesbureau Work and Life (WLO) van Wenneke Ong ben ik gecertificeerd om deze test uit te voeren.

Contact met mij?

Klik hier
Website laten maken door Modual.