Loopbaanadvies & Outplacement

Tarieven Doorbraak Coachsessie Particulier: 

- 65 euro, exclusief BTW per uur, coach locatie in Leiden of Oegstgeest; inclusief tussentijds contact via mail of telefoon.

Zakelijk:

- 95 euro excl BTW per uur; inclusief tussentijds contact via mail of telefoon; coach locatie kan nader worden bepaald.

Veel mensen lopen tenminste één, maar vaak wel meerdere keren vast in hun loopbaan. De oorzaken daarvan kunnen zeer divers zijn: veranderingen in je persoonlijke wensen en behoeften; wijzigingen in je privéomstandigheden, zoals het krijgen van kinderen, een verhuizing of scheiding; veranderingen in het bedrijf of de organisatie waar je werkzaam bent. Deze oorzaken kunnen positief of negatief van aard zijn. In beide gevallen kan onduidelijkheid over de toekomst gevoelens van onzekerheid en onveiligheid met zich meebrengen. Helaas zorgen die negatieve gevoelens er juist voor dat het steeds moeilijker wordt om helderheid in je situatie te krijgen, laat staan dat het lukt om knopen door te hakken om verder te komen. Een goede coach kan dan uitkomst bieden

Met mijn jarenlange ervaring met het coachen van mensen op de werkplek, al dan niet naar een nieuwe werkplek toe, kan ik je helpen duidelijkheid te scheppen in jouw persoonlijke verhaal, waardoor je weer in staat bent de benodigde actie te ondernemer om weer flow in je werk en privéleven te organiseren.

Je kunt me ook inschakelen voor een outplacement traject waarbij ik je adviseer en coach in het proces naar een nieuwe baan en erop toezie dat dit proces zo vlot mogelijk verloopt. Door te focussen op wat echt belangrijk is: 

- wat is er gebeurd?

- wat zegt dit over wie jij bent en wat jij nodig hebt?

- wat is er nodig om op een plek terecht te komen waar je meer jezelf kunt zijn en dus nog meer het beste van jezelf kunt bieden?

Talentenpaspoort

Het Talentenpaspoort is een test waarmee je jouw emotionele drijfveren (denk aan: autonomie, dominantie, veiligheid, etc) en je denkstijl (denk aan: methodisch, innovatief, strategisch, etc.) in kaart brengt. Samen laten ze je zien wat jouw belangrijkste talenten zijn en waarom sommige werksituaties wel werken voor jou en anderen helemaal niet. Een zeer waardevol instrument voor iedereen die zichzelf in de kern willen leren kennen.

De test is ontwikkeld door de Peter Monsieurs in samenwerking met Pontis Managementschool en de Universiteit van Antwerpen. Via Loopbaanadviesbureau Work and Life (WLO) van Wenneke Ong ben ik gecertificeerd om deze test uit te voeren.

Contact met mij?

Klik hier
Website laten maken door Modual.