Ervaringen


Doorbraken van klanten

Kees is een succesvolle ondernemer van 35. Eenvoud is zijn kracht. In zijn jonge leven heeft hij al een goed draaiend internationaal bedrijf neergezet. Met het succes beginnen echter ook een aantal zaken ingewikkeld te worden: gedoe met relaties, juridisch gekonkel en tegelijkertijd een prachtaanbod op zijn bedrijf. Al ruim een jaar zoekt hij naar de beste beslissing en antwoorden op zijn vragen, maar hij voelt zich slechts dieper in het drijfzand wegzakken. Tijdens het coachtraject leert hij afstand nemen van zijn gedachten en zich te focussen op het hier en nu en op voor hem rustgevende zaken, zoals werken met zijn handen, sporten en de natuur in. Ondertussen verwerkt hij nare gebeurtenissen. Mede hierdoor ontstaat een beter besef van wat voor Kees van waarde is en wat hij zelf kan bijdragen. Niet lang daarna keert de passie terug en brengt kees, opnieuw met groot succes, een duurzaam product op de markt. 

Peter is 55 en heeft al een lange loopbaan als technicus achter de rug. Veel geleerd, zowel in de praktijk als via extra studies. Peter zit al een jaar thuis nadat hij is vastgelopen bij zijn vorige werkgever. Hij denkt eraan de handdoek in de ring te gooien en het solliciteren op te geven na de zoveelste afwijzing. Tijdens het coachtraject wordt het Peter duidelijk dat negatieve emoties over  zijn vorige baan, het sollicitatieproces in de weg zitten. Peter gaat inzien dat hij zich onderscheidt van collega's door zijn nauwkeurige werkwijze en hoge standaarden. Hij is op zoek naar een werkgever die deze professionele houding op waarde weet te schatten, en die zijn kennis en ervaring optimaal kan benutten. Kort na deze inzichten en na het opruimen van een belemmerende emotionele blokkade krijgt Peter een mooie, verantwoordelijke baan bij een ministerie aangeboden.

Alice is een jonge, getalenteerde modeontwerper. Zij woonde en werkte jarenlang in het buitenland en hoopt haar volgende baan opnieuw in Londen of New York te vinden. Helaas lukt het maar niet deze vervolgstap te zetten. Er blijkt veel onverwerkt verdriet te zitten over het recente overlijden van haar jongere zusje. Door zich kwetsbaar op te stellen en alle gevoelens over dit verlies eerlijk toe te laten, vindt Alice meer rust en meer zicht op wat belangrijk is in haar leven. Niet lang daarna vindt zij een mooie baan in Nederland zodat zij dichter bij haar dierbaren kan wonen. 

Contact met mij?

Klik hier
Website laten maken door Modual.