Eigen Waarde

Waar drijfveren, Talenten en plezier samenkomen

Het kennen van je talenten en vinden van je passie is één ding, het leven volgens jouw 'Eigen Waarde ligt nog net iets anders. Met de eerste twee ben je als het goed is de eerste jaren van je lerende en werkende leven zoet. Het vinden van jouw Eigen Waarde vergt werk- en levenservaring, zelfreflectie, veerkracht en moed na stevige teleurstelling(en) in je leven. Jouw Eigen Waarde vind je wanneer je stopt met zoeken naar Erkenning of Waardering in de buitenwereld. Wanneer je weet dat alleen door de dingen te doen die jij leuk vindt en goed kunt, en door te leven volgens de waarden en principes waar jij voor staat, gelukkiger en tevredener zult worden. Je weet beter wie je bent, en wordt ook eerlijk over wie je niet bent. Het is bovendien het moment dat je ook voor je omgeving betekenisvoller wordt, je leven krijgt dus meer 'Purpose'..

Of het nu gaat om de Eigen Waarde of 'Purpose' van je eigen bedrijf, van je werk als professional, of voor een betekenisvoller privéleven, je zult op zoek moeten gaan naar jouw drijfveren, naar jouw kernthema's en -pijn die als een rode draad door je leven lopen. Het verwerken van deze thema's kan werken als een transformator: je wordt je bewuster van waar het werkelijk om draait in jouw leven. Met de juiste begeleiding ontstaat dan ook een heldere en concrete kijk op jouw 'missie', jouw 'Why' (Simon Sinec), jouw Eigen Waarde, jouw 'purpose' in dit leven.

In dat proces help ik jouw of je bedrijf graag en bied ik de instrumenten aan waarmee grip ontstaat op de situatie. Met mijn sterk ontwikkelde intuïtie en doortastende analytische vaardigheden help ik je de rode draad in je leven of het leven van je bedrijf ontdekken die en help ik jouw 'purpose' om te zetten in concrete acties.
Contact met mij?

Klik hier
Website laten maken door Modual.