Coaching


'Close your mouth, block off your senses, blunt your sharpness, untie your knots, soften your glare, settle the dust. This is your primal identity.'  Lao Tszu


Coachsessie particulier:

60 minuten: € 50,- excl BTW.

Het tarief wordt aangepast aan de lengte van een sessie, bijvoorbeeld: 1 uur en 15 minuten (€ 62,50) ; of een sessie van 1,5 uur (€ 75,-). Voor het schrijven van een apart verslag, reken ik een bedrag van € 15,-.

Coachsessie zakelijk:

60 minuten: € 85,- excl. BTW.

Met het laag houden van mijn basistarief wil ik zoveel mogelijk mensen de kans geven om gebruik te maken van de meest waardevolle en nieuwste wetenschappelijke kennis en inzichten van de 21e eeuw op het gebied van de (positieve) psychologie. Dit alles zodat meer mensen meer veerkracht, stuurkracht en duurzaam geluk kunnen ervaren.

Wat ik doe:

Ik verzorg één op één coachgesprekken voor hoog gevoelige personen (en andere gevoelige mensen zoals hoogbegaafden, mensen met ADHD, en ADD). De sessies kunnen in mijn praktijk in Oegstgeest / Leiden worden gehouden of vinden plaats via Skype.

Tijdens een sessie met mij kijken we meestal eerst naar wat je doelen en wensen zijn voor het coachtraject. Hierna werken we aan het verduidelijken van de obstakels die het behalen van deze doelen nog in de weg staan. Vervolgens begeleid ik je bij het aanpakken van deze obstakels om de weg vrij te kunnen maken naar een helder beeld van wat je echt belangrijk, leuk, waardevol, betekenisvol vindt, wat je goed kan en waar je aan kan werken om je doelen te bereiken. Daarbij maak ik gebruik van instrumenten, methoden en kennis die ik met name ontleen aan:

Het is mijn doel om je te begeleiden bij het creeren van een leven dat optimaal is afgestemd op jouw behoeften, belangen, talenten en waarden als (gevoelig) mens.


Wat ik niet doe:

Psycho-therapeutische zorg verlenen aan mensen in een diepe crisis. Benader in zo’n situatie een psycholoog, psychiater of gecertificeerde counseler met kennis van de HSP- eigenschap.

Snelle en makkelijke antwoorden geven voor complexe situaties en omstandigheden. Mijn werkwijze is niet klachtgericht maar procesgericht. Ik sta naast je als mens in je proces, en samen onderzoeken we de wegen naar een meer duurzame situatie van welbevinden en een zinvol leven.


Neem contact op voor een gratis telefonisch intakegesprek: 06-26072534 of c.h.bunk@ziggo.nl

Terug naar overzicht

Contact met mij?

Klik hier
Website laten maken door Modual.