NEEM CONTACT OP

Ik werk in de regio Leiden.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie, of bent u geïnteresseerd in een van mijn diensten?

Neem dan gerust contact met me op via onderstaand contactformulier, of bel me direct op.

Maak een afspraak voor een gratis persoonlijk intakegesprek: 06-26072534 of c.h.bunk@ziggo.nl


Tarieven  Coachsessie Particulier:

- 65 euro, exclusief BTW per uur, coach locatie in Leiden of Oegstgeest; inclusief tussentijds contact via mail of telefoon.

Zakelijk:

- 95 euro excl BTW per uur; inclusief tussentijds contact via mail of telefoon; coach locatie kan nader worden bepaald.

In de coachgesprekken kijken we samen naar je situatie, zowel zakelijk als privé. Ik leer je met meer afstand te kijken, en los te komen van negatieve emoties, overtuigingen, aannames, belemmerende verwachtingen en oordelen over jezelf of anderen. Je ontdekt dat er behalve deze 'verhalen in je hoofd' en de tegelijkertijd, soms harde, realiteit ook nog zoiets bestaat als 'het oordeelvrije gebied', daar waar je jouw realiteit kunt omkeren. Na deze omkering brengt ik je vervolgens bij je cirkel van invloed: het terrein waarop jij je situatie weer een positieve wending kunt geven, zoveel mogelijk afgestemd op wat jouw authentieke zelf nodig heeft èn leuk en belangrijk vindt. Ik begeleid je graag langs deze 'mentale gebieden' op weg naar innerlijke vrijheid en stuurkracht. Ik onderscheid me in mijn werkwijze van anderen op de volgende punten:

- Veel aandacht voor Compassie en Zelfcompassie: vriendelijkheid en compassie vormen mijn belangrijkste drijfveren. Daarmee help ik je zelfcompassie te ontwikkelen zodat je leert al je gevoelens te erkennen en te omarmen. Een basisvoorwaarde om wezenlijke vervolgstappen in je leven te kunnen zetten.

- Mijn jarenlange ervaring, heldere intuïtie en analytische vermogen zorgen ervoor dat we snel tot de kern komen van wat je nodig hebt om verder te komen in je leven.

- Mijn kennis van de samenwerking tussen je Emotionele Intelligentie en je IQ helpen je om na het coachtraject zelf met eenvoudige basisinstrumenten je leven blijvend op de juiste koers te houden, ook in periodes van storm en tegenwind.

- Mijn kennis van overtuigingen, controlemechanismen en aannames die jou belemmeren en van de mogelijkheden om deze onschadelijk te maken en om te zetten in positieve en betekenisvolle wensen, gedachten en actie.

- Mijn kennis van het Omdenken en van de magie van het 'oordeelvrije of Mindful' gebied: dit is het gebied waarin je in staat wordt gesteld oude pijn en negatieve oordelen los te laten. Dit gebied noem ik magisch, omdat een goede toepassing van de oefeningen razendsnel, tot geheel onverwachte positieve wendingen in je situatie kan leiden. Wendingen in perspectief of door gebeurtenissen (hoe groot of klein ook) die je vooraf niet voor mogelijk had gehouden, en die je weer vertrouwen in het leven geven.

- Het Talentenpaspoort van Peter Monsieurs (Pontis Management School en Universiteit van Antwerpen): brengt in één oogopslag je belangrijkste talenten in kaart door je emotionele drijfveren en denkstijl te toetsen.

Neem contact op voor een gratis  intakegesprek: 06-26072534 of c.h.bunk@ziggo.nl

Contactformulier
Website laten maken door Modual.