Workshops

Christina organiseert op verzoek van instellingen en bedrijven workshops over thema's als: constructief communiceren op de werkvloer, eigenwaarde, intuïtie, betekenisvol werken en leven en de kracht van hsp's in het bedrijfsleven.

 Zij ontwikkelde en organiseerde eerder onder meer:

Workshop 'van impasse naar een nieuwe blik op je toekomst'

Deze workshop is door Christina ontwikkeld en werd georganiseerd voor CNW Loopbaanadvies :

De workshop is een kennismaking van een uitgebreider programma gericht op het ontwikkelen van meer (zelf)bewustzijn, veerkracht en authentieke kracht. De basis van de workshop en het programma is gelegen in de theoretische en praktische kennis van dr. Timothy Butler, directeur van het Loopbaan Advies Center aan de Harvard Business School in de Verenigde Staten.

In deze workshop worden impasses in mensenlevens in een nieuw perspectief geplaatst: in plaats van tegenslag en 'vastzitten' als een ervaring van falen en imperfectie te beschouwen, leer je dat een goed doorlopen impasse juist noodzakelijk is voor persoonlijke groei. Je gaat op zoek naar de diepere betekenis voor jouw persoonlijke ontwikkeling achter de situatie waarin je zit. Zo werk je toe naar een completer zelfbeeld en meer zelfvertrouwen om een betekenisvolle 'Next Step' te kunnen zetten in jouw loopbaan en/ of privéleven. Thema's als effectief verwerken van emoties, drijfveren, persoonlijke- en werkwaarden en interesses en het vormen van een oorspronkelijke en concrete persoonlijke visie op de toekomst, zijn de basiselementen van deze workshop.

Belangstellenden voor deze workshop, dit programma of een aangepaste vorm hiervan, kunnen contact opnemen met: Christina Bunk 06-26072534; c.h.bunk@ziggo.nl of met CNW Loopbaanadvies.


' kies je woorden wijs '

In deze workshop maak je kennis met de basisprincipes van een nieuwe manier van communiceren. Een manier van communiceren die je helpt de relatie met jezelf en met belangrijke anderen structureel te verbeteren. Zelfs als je vindt dat je weinig conflicten of weerstand ervaart in de communicatie met dierbaren, dan kan positieve communicatie nog steeds veel opleveren en meer compassie en positiviteit in je leven brengen. Je gaat ervaren dat je een grote invloed hebt met de woorden die je kiest, en wordt je bewuster van de lading die je met jouw woorden meegeeft.

De workshop is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten over de werking van de taalgebieden in ons brein. Zo leer je dat het herhalen van voor jou positieve en betekenisvolle begrippen veranderingen in het brein teweeg brengen die je op den duur meer rust, zelfvertrouwen en empathie opleveren. Ook maak je kennis met in totaal 12 strategieën waarmee je met meer compassie leert communiceren. In een verdiepende training die ik volgend jaar zal geven, ga je uitgebreid aan de slag met deze strategieën. De workshop vormt dan ook een inleiding op een completer programma van 2 trainingsdagen waarin je intensief oefent om jezelf de vaardigheid van het communiceren met compassie eigen te maken.

Geef je op tijd op (max 10 deelnemers): c.h.bunk@ziggo.nl of bel: 06-26072534

Christina organiseert deze workshop ook op verzoek voor bedrijven en instellingen. Zo gaf zij deze workshop tijdens de jaarvergadering van de Vereniging van Vrouwen met een Academische Opleiding te Leiden.


Terug naar overzicht

Contact met mij?

Klik hier
Website laten maken door Modual.