Coaching

Bel of mail voor een gratis Adviesgesprek Contact met Christina

Via coachgesprekken en als sparring partner kijk ik met je naar lastige en complexe situaties, zowel zakelijk als privé. Door met meer afstand te leren kijken, en daarbij los te komen van belemmerende emoties en gedachten, help ik je tot optimale oplossingen te komen. Oplossingen die ook voor de langere termijn werken, zowel voor jezelf als voor de wereld om je heen. De belangrijkste instrumenten die ik inzet zijn:

- Mijn ervaring, heldere intuïtie en analytisch vermogen waarmee ik vlot bij de kern van de kern van je probleem als bij je kansen uitkom.

- Kennis van de samenwerking tussen je Emotionele Intelligentie en je rationele intelligentie.

- inzicht in hoe je jezelf met (onbewuste) overtuigingen, controlemechanismen en ongewenste drijfveren belemmert om verder te komen, maar ook om vat te krijgen op wat je ècht wilt en nodig hebt..

- Compassie en Zelfcompassie: alleen met het erkennen en omarmen van àl je actuele gevoelens en emoties, ontstaat ruimte voor nieuwe perspectieven en mogelijkheden.

- Omdenk-technieken: laten je zien hoe je zelf problemen actief kunt ombuigen naar kansen en mogelijkheden.

- Talentenpaspoort van Peter Monsieurs (Pontis Management School en Universiteit van Antwerpen): brengt in één oogopslag je belangrijkste talenten in kaart door je emotionele drijfveren en denkstijl te toetsen.


Doorbraak Coaching- Adviessessie

Tarieven:

Ik stem mijn tarieven af op de draagkracht van mijn klanten, en hanteer de volgende tariefgroepen:

Particulier: 

- 65 euro, inclusief BTW voor één sessie van 1-1,5 uur.

-100 euro inclusief BTW voor één sessie (1-1,5 uur); coach locatie in Leiden of Oegstgeest; inclusief tussentijdse adviezen via mail of telefoon. 

Zakelijk: 135 euro excl BTW per sessie van 1-1,5 uur; inclusief tussentijdse adviezen via mail of telefoon;  coach locatie kan nader worden bepaald.


Dagdeel Doorbraaksessie

Na een intakesessie waarin we je wensen en verwachtingen in kaart brengen, plannen we een dagdeel. Tijdens deze sessie wordt toegewerkt naar het 'magische moment' waarop de omkering van pijn naar veerkracht plaatsvindt, waarna je weer open komt te staan voor je eigen kracht, kansen en nieuwe energie. De sessie vindt zowel binnen als buiten plaats om de buitenlucht en de natuur te benutten bij deze transformatie. Gedurende dit dagdeel werken we aan:

- verheldering van de kern van je probleem;

- verheldering van jouw belemmerende overtuigingen, je controlemechanismen en je niet-behulpzame drijfveren.

- erkenning van je actuele pijn;

- erkenning van je onderscheidende talenten, waarden en interesses;

- verhelderen van je prioriteiten en doelen op de korte en middellange termijn;

- kort maar krachtig actieplan.


Wat ik niet doe:

Psycho-therapeutische zorg verlenen aan mensen in een diepe crisis. Benader in zo’n situatie een psycholoog, psychiater of gecertificeerde counseler.

Snelle en makkelijke antwoorden geven voor complexe situaties en omstandigheden. Mijn werkwijze is procesgericht. Ik sta naast je als mens in een proces, en samen onderzoeken we de wegen naar een duurzame en constructieve oplossing.


Neem contact op voor een gratis telefonisch intakegesprek: 06-26072534 of c.h.bunk@ziggo.nl

Terug naar overzicht

Contact met mij?

Klik hier
Website laten maken door Modual.