Vastzitten

Volgens kenners overkomt het ons allemaal minstens één keer in het leven: vastzitten. Bijvoorbeeld in de vorm van een ziekte, een scheiding, het verliezen van een baan, of bij het verliezen van een dierbare. Twee eigenschappen hebben deze veroorzakers van een 'emotionele crisis' gemeen: je ziet ze niet aankomen en de serieuze pogingen om jezelf uit het moeras te trekken maken de situatie alleen maar erger. Daar zit tegelijkertijd de angel van een persoonlijke crisis: soms is het buigen of barsten. Of het lukt je om dwars door de narigheid heen te zwemmen en je komt vanzelf (of met een beetje hulp) weer bovendrijven, of je blijft worstelen en zakt verder weg in het drijfzand van verwarde gevoelens en gedachten. In het laatste geval is er veel meer tijd en hulp van familie, vrienden en hulpverleners of een flinke dosis medicijnen nodig om je er weer uit te trekken. 

 • 07/12/2022
  Coachsessies

  Coachsessies zijn bij voorkeur kort maar krachtig. Dit past bij de Oplossingsgerichte coach methode die uitgaat van de Veerkracht, de Kwaliteiten en Hulpbronnen van de cliënt.

  Lees meer
 • 05/12/2022
  Workshop De Taal van Vertrouwen
  Deze workshops wordt op verzoek (Centrum Jeugd en Gezin, bassisscholen, middelbare scholen, bedrijven en instellingen) georganiseerd en is bedoeld je bewust te maken van het effect van de juiste woorden op een gezond zelfvertrouwen van kinderen en jongeren.
  Lees meer
 • 04/12/2022
  Workshop Zelfcompassie
  Christina organiseert ook deze workshop op verzoek van scholen, instellingen en organisaties. Je leert hoe zelfcompassie de basis vormt van een goede balans voor jezelf maar ook voor een betere relatie met je omgeving. Zelfcompassie leert je vriendelijker, zorgzamer en met een minder perfectionistische blik naar jezelf te kijken.
  Lees meer
 • 30/08/2022
  Gratis Telefonische Intake

  Ouders of begeleiders met een hulpvraag kunnen mij bellen voor nadere informatie. Ik neem op dat moment of op een moment dat we samen plannen telefonisch met je door waar je tegenaan loopt. Wanneer ik denk dat ik je verder kan helpen, leg ik uit hoe ik dit zou aanpakken. Wanneer ik denk dat je beter andere hulp of begeleiders kunt benaderen, zal ik dit ook zeggen en je zo mogelijk door verwijzen.

  Lees meer
 • 22/08/2022
  Laat je inspireren: Blogs en tips

  In mijn blogs en tips geef ik betekenis aan de ingewikkelde èn eenvoudige dingen van het leven. Ik hoop dat mijn verhalen je een frisse blik op jezelf en het leven geven.

  Lees meer
 • 02/08/2022
  Gratis E-book

  Een boek vol inspiratie en praktische handvatten om te werken aan verbinding en positieve communicatie. Daarmee kan ieder, op een eigen manier, bijdragen aan een beter evenwicht in de samenleving.

  Lees meer
 • 30/12/2021
  Vastzitten

  Volgens kenners overkomt het ons allemaal minstens één keer in het leven: vastzitten. Bijvoorbeeld in de vorm van een ziekte, een scheiding, het verliezen van een baan, of bij het verliezen van een dierbare.

  Lees meer
 • 19/12/2021
  Van controle naar loslaten
  Maar hoe doe je dat dan: dwars door de narigheid heen zwemmen? En wat maakt het uiteindelijk uit of je een crisis probeert te omzeilen of er juist dwars doorheen gaat?
  Lees meer
 • 15/12/2021
  Doorbraak
  Bezigheden die je helpen om de knop stevig om te zetten of ‘the shift’ (Butler) van 'gedoe' naar nieuwe mogelijkheden te maken, zijn: tijd doorbrengen in de natuur, humor en zelfrelativering.
  Lees meer

Christina Bunk coaching & advies

     06 - 260 725 34

  info@christinabunk.nl

     Hugo de Vrieslaan 67, 2341 NV Oegstgeest

    28116062

Copyright © 2022 Christina Bunk coaching & advies