Workshop Zelfcompassie

Christina organiseert ook deze workshop op verzoek van scholen, instellingen en organisaties. Je leert hoe zelfcompassie de basis vormt van een goede balans voor jezelf maar ook voor een betere relatie met je omgeving. Zelfcompassie leert je vriendelijker, zorgzamer en met een minder perfectionistische blik naar jezelf te kijken.

Tijdens deze workshop leer je met meer mildheid naar jezelf, je gedrag, je situatie, je prestaties en je tegenslagen kijken en jezelf minder met anderen te vergelijken. Zo leer je werken aan een Gezondere Eigenwaarde: een die is gebaseerd op jouw Menselijkheid in plaats van op een soort 'Perfecte Versie Van Jezelf'. Een mens die het sowieso waard is om van te houden, je best voor te doen, plezier mee te beleven en grappen mee te maken. Je komt erachter dat dit niet afhangt van: hoge cijfers, topprestaties, perfecte figuren of dure spullen of merkkleding. Sterker nog, het is andersom: een gezonde eigenwaarde is juist nodig om echt betekenisvolle prestaties neer te kunnen zetten.

Bel of mail: voor meer informatie. Workshops worden bij minimaal 8 deelnemers georganiseerd, en kunnen ook op verzoek op school of andere locatie georganiseerd worden.

tel: 06-26072534 / c.h.bunk@ziggo.nl