Coachsessies

Coachsessies zijn bij voorkeur kort maar krachtig. Dit past bij de Oplossingsgerichte coach methode die uitgaat van de Veerkracht, de Kwaliteiten en Hulpbronnen van de cliënt.

Een coachtraject is bij voorkeur kort maar krachtig. Christina is opgeleid in de Oplossingsgerichte methode (BGL Coachopleiding).  Deze benadering is gebaseerd op de Positieve Psychologie, Mindfulness en Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en gaat uit van de veerkracht, talenten en kwaliteiten van mensen. Er wordt minder lang stilgestaan bij  probleemanalyse en meer werk gemaakt van het inzetten van helpende en helende krachten en kwaliteiten bij de cliënt en in de omgeving van de cliënt.

Van je talenten en kwaliteiten moet je het hebben in je leven; dat geldt ook voor je vermogen om zelf met lastige emoties te leren omgaan. Hoe eerder je dit leert, hoe veerkrachtiger je in de toekomst met hobbels en tegenslagen je zult omgaan op je levenspad.

Verder ben ik Mindfulness trainer, Familieopsteller en heb ik de training Emotionele Intelligentie van Daniel Goleman gedaan. Methodes waar ik veel mee werk zijn: Systemisch Coachen, Voice Dialogue, Dramadriehoek, Zelfcompassie en Mindfulness aandacht geven aan Emoties.

Tarieven particulieren:

€ 65,- voor 45-50 minuten

€ 80,- voor 60-70 minuten

€ 95,- per 90-100 minuten

Alle tarieven zijn inclusief een kort verslag aan het eind van het traject.

 

Tarieven zakelijk:

€ 150,- per sessie, excl BTW. Inclusief een kort verslag aan het eind van het traject.

N.B: Coachtrajecten bij stress, overspannenheid of tegenslag op werk worden veelal vergoed door de werkgever. 

 

Klantervaring:

'Door de 5 sessies voel ik me weer volledig in balans. Ik heb echt het gevoel dat ik de juiste stappen heb gezet in het verwerken van mijn verlieservaringen. Ik heb sinds onze laatste sessie al 5 à 6 keer meegemaakt dat ik rustig bleef in een situatie waar ik eerder veel emotioneler zou hebben gereageerd. En dat is precies waar ik naar op zoek was.'- Alex